8. prosince 2017 se konala výroční schůze PŘ na které jsme zrekapitulovali rok 2017.

Přítomni : Zdeněk Paulus, Tomáš Kožíšek, Ondřej Kožíšek, Kateřina Kožíšková, Dagmar Fléglová, Karel Erben, Martin Zívr, Jiří Hlavatý, Aleš Novák, Lucka Nováková, Martina Bicanová, Břetislav Bican, Pavla Bicanová, Anna Bicanová, Matyáš Paulus, Tadeáš Paulus, Alena Jalová, Petr Jalový, Jindřich Kulhánek, Martin Krátký, Radek Sušír

Plán výroční schůze:

Shrnutí roku 2017

Finanční zpráva

Diskuze

Shrnutí roku 2017

Štědrodenní vyjížďka – prosince 2016 se konala 8. Štědrodenní vyjížďka. I přes mrholení a ranní ledovatku se u Miletínské věže sešlo … účastníků. Opět jsme si příjemně zkrátili dobu čekání na Ježíška a vyrazili na Zvičinu.

Biatlon u Bicanu

Dámská jízda – ženy PŘ vyrazili na cvičební víkend do Hamernice. Krásné prostředí, výborná nálada

První jarní vyjížďka – Hned 4. dubna letošního roku jsme začali první jarní vyjížďkou po krásách Podzvičinska.

Pouťová diskotéka – Jako již tradičně, tak i letošní rok jsme pořádali pouťovou diskotéku. Návštěvnost 217 platících

Bloudění podkrkonoším – zde nás reprezentovali dvojice, Medvěd – Jalovec, Karlos – Breta

Dětský den – Ženy Prasklýho řetězu byly opět požádány o organizaci dětského dne. 3. června 2017 byl ve spolupráci s ostatními miletínskými spolky a za podpory Města Miletín v areálu SK Miletín připraven dětský den. Na děti čekala spousta úkolů, atrakcí a za jejich provedení i odměna. Jen to počasí nám letos moc nevyšlo a tak pro přívalový déšť musel dětský den skončit o něco dříve.

AlpineTour – Na letošní 10. ročník AlpineTour jsme vyrazili do Julských Alp přímo do Slovinského městečka Ribčev Laz. V době od 14. do 18. června 2017. Zdolávat vrcholky hor nás vyrazilo 13.  Ubytovali jsme se na břehu Bohinjského jezera. Jeden z výletů jsme naplánovali do Pokljuky, odkud naše česká biatlonová reprezentace nejednou již přivezla cenný kov. Ve Slovinsku jsme za tři dny najezdili okolo 190 km a nastoupali přes 3.300 výškových metrů.

Svatba Kožíškovi – června do toho praštili i Kožíškovi. Svatba, hostina i oslava se povedla. (nejlepší mejdan roku)

Čas dovolených – Od 15. do 22. července byl Prasklej řetěz na dovolené a i tam jsme nezaháleli a s dětmi jsme najezdili přes 250 km v okolí třeboňských rybníků. (v zápisu napsáno: „To se jim to jezdilo po rovině u Třeboně. Z dresů PŘ nevylezli, to musel být čichový zážitek..“ :-))

Podkrkonošský maraton – V srpnu 2017 jsme se po delší době ve větším počtu zúčastnili Podkrkonošského maratonu v Lázních Bělohrad. Prasklej Řetěz reprezentoval Vláďa, Generál, Jalovec, Maki. Z 646 závodníků jsme se umístili na 146, 166, 233 a 257 místě. Takže si troufnu říci, že ostudu jsme určitě neudělali.

Miletínský Scorelauf 2017 – Dne 2. září 2017 se konal 3. ročník Miletínského scorelaufu. Orientačního závodu dvojic. Letos i přes nepřízeň počasí, která do poslední chvíle před startem panovala, se zúčastnilo 54 dvojic. Letos byl pro účastníky připraven „podzvičinský mišmaš“. Na účastníky opět čekala spousta různě oceněných bodů, které byly rozesety po celém Podzvičinsku.

Marťa narozeniny – Dne se konala oslava kulatých 40-tých narozenin Marťi. (vydařilo se, Marťa i brečela. a společně s Čumáčkem nás budou reprezentovat na Jizerské 25)

Vyjížďka PŘ na oslavy Vlkánova – Dalším z cyklistických výletů byla 9. září 2017 výprava na Vlkánov, kde se konala oslava 250 let od založení obce. Nenechali jsme si ujít degustaci jalovice, která se celá točila na grilu.    

Vinobraní – PŘ v době od 28.9. do 1.10. vyrazil na Moravu na vinobraní. Účast Bicani, Kožíškovi, Jalový, Karlos a Súša. Víno však jen vypili a na výročku nedovezli 🙁

Vyjížďka PR Putování s pivovarskou chasou – října byla poslední naší vyjížďkou pozměněná trasa turistické akce Putování s pivovarskou chasou. Navštívili jsme pivovar Lindr ve Mžanech a Expivovar JungBerg v Hořicích.      

Zimní badmintonová liga – Prasklej řetěz také zorganizoval zimní badmintonovou ligu v badmintonu. Do soutěže se přihlásilo 27 hráčů Soutěž probíhá od listopadu 2016 do února 2017, kdy by měl být znám vítěz. Hraje se systémem každý s každým a tabulka s průběžně zapisovanými výsledky je k vidění v sokolovně.

Finanční zpráva

Miletínský Scorelauf  – Náklady 48.157,- Kč

Příjmy   51.834,- Kč

Rozdíl      3.677,- Kč   bude použit na příští ročník

Dotace MŠMT – 10.000,- Kč

Proúčtováno           10.850,- Kč

Hospodaření Prasklýho řetězu – Příjmy 59.208,- Kč

Náklady  55.267,- Kč

Rozdíl     3.941,-Kč

Diskuze

Ženy opět uspořádají cvičební víkend v Hamernici – březen, či duben

Soustředění pro děti PŘ – květen, promluvit si o tom ještě do konce ledna

AlpineTour 2018 termín 20 až 24. června  2018

Zamluvit auto na 17. února 2018 – fandění Bicanom na Jizerské 25

Naplánovat alespoň dvě oficiální vyjížďky