6. vyjížďka Prasklého řetězu se konala dne 08. srpna 2009

Tentokrát se naše vyjížďka konala v Krkonoších. Cyklobusem jsme dojeli do Vrchlabí. Z Vrchlabí jsme vyjeli okolo 09.15 hod. směrem na Černý důl. Jelikož však cykloznačení opět „nezklamalo“, tak jsme se do Černého Dolu dostali po cyklostezce, ale po jiné než, která byla původně v plánu. Z Černého Dolu opět „krásné“ značení, takže jsme asi po 1 km stoupali po louce, což nám doporučil jeden z rodáků a nasměroval nás na konečně již správnou cestu.

Z Jánských Lázní jsme vystoupali na Černou horu. Dva členové použili černohorský expres, což se ke konci vyjížďky ukázalo jako dobrý tah. Z Černé hory jsme jeli směrem na Lučiny odkud jsme jeli přes Hrnčířskou boudy směrem na chalupu Na rozcestí, odkud jsme poté sjeli zpět přes Strážné do Vrchlabí. Po vršcích jsme najeli asi 40 Km .

Do Vrchlabí jsme se vrátili okolo 16.00 hod. Po občerstvení na Vrchlabských pivních slavnostech jsme se rozhodli, že nebudeme čekat na cyklobus, který odjížděl až za dvě hodiny a že se vydáme na kole směrem k domovu. Na cyklobus jsme mohly nastoupit někde po cestě. Nejenže jsme však do Miletína dojeli na kolech, ale to ještě 30 min. před příjezdem cyklobusu. Celkem jsme tedy ujeli 88 km.

Tímto si všichni účastníci zaslouží velký obdiv.

HTML galerie Zonerama
HTML galerie 1